Belgian Pride evenement in september

Wij weten dat u dit exclusieve nieuws wilde horen en wij zorgen ervoor dat u het eerst van ons hoort. We zijn dan wel geen Perez Hilton (gelukkig), maar we hebben nog wel wat thee te morsen (gelukkig).

Het gerucht gaat dat er in september een Belgian Pride evenement zal plaatsvinden in Brussel! We zaten samen met Rachael van Belgian Pride voor onze laatste podcast om er meer details over te horen. Ga naar onze YouTube of Spotify kanalen om meer te weten te komen! Er komt binnenkort misschien nog meer info naar je toe, heel vers, heel heet...

Stel je eens voor hoe het zou voelen om eindelijk een echt, live pride evenement te hebben. En ook nog in de nazomer!
Roddel, roddel, babbel maar door!

PS - We kunnen niet wachten om Chromatica in de straten en in de clubs te horen

Categorieën

nl_BEDutch