Bent u klaar voor het CORE Festival?

Meer dan 25 acts zijn bevestigd om te verschijnen op de CORE Festival - een nieuw evenement voor Brussel dat dit weekend plaatsvindt, 27-28 mei.

Het tweedaagse festival wordt gehouden in Parc d'Osseghem, en artiesten die er zullen optreden zijn onder meer Action Bronson, Caribou, Celeste, Cellini, The Blaze, DJ Harvey, Jamie xx, MEUTE, Mura Masa, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner, Ross From Friends, Stormzy, en Sylvie Kreusch.

Het doel van het CORE Festival is alle zintuigen te prikkelen - een meeslepende ervaring beloven waarin natuur, muziek en kunst samenkomen.

Het festival presenteert vier verschillende podia met een gevarieerde mix van muziek - waaronder indie, hiphop, elektronica, hyperpop en alternatieve dance - in combinatie met kunst, geluid en lichtinstallaties.

De organisatoren verwachten dat elke dag van het festival 25.000 mensen aanwezig zullen zijn.

Het Parc d'Osseghem ligt aan de voet van het Atomium, aan de rand van de stad.

"We zijn trots om twee wereldjuwelen van de muziek, Tomorrowland en Rock Werchter, in onze hoofdstad te verwelkomen met dit nieuwe concept: een totaalbeleving rond muziek, kunst en natuur..." aldus Philippe Close, de burgemeester van Brussel. "Dit evenement is goed nieuws voor de evenementen-, cultuur- en hotelsector. Brussel hernieuwt hier zijn wil om van Brussel een stad van feesten te maken."

Kom meer te weten over het CORE Festival en de beschikbare ticketopties

Categorieën

nl_BEDutch