Open oproep voor LGBTQ kunstenaars en animatoren

Museum Night Fever keert op 22 oktober terug naar Brussel, en dit jaar is er een grote kans voor LGBTQ-kunstenaars en -animators om mee te doen.

Tijdens Museum Night Fever laten duizend jonge talenten, uit alle disciplines, zich inspireren door de collecties en lopende tentoonstellingen om de deelnemende musea om te toveren tot ware speeltuinen.

Plus, er is een after-party. Dit is een evenement dat aan veel eisen voldoet.

De organisatoren van Museum Night Fever willen vooral LGBTQ-mensen erbij betrekken - ze zijn actief op zoek naar jonge queer kunstenaars en collectieven om met de musea samen te werken aan hun programmering voor Museum Night Fever.

Performance, dans, artistieke installaties, screenings, participatieve evenementen, workshops, mode - alles is mogelijk!

Aan het einde van een samenwerking tussen u en een van de musea stelt u met het team van dat museum een specifiek programma op. Dit is een enorme kans om je creativiteit en talenten te zien in een groot publiek platform.

Dit is een betaalde kans.

Kom meer te weten over Museum Night Fever

Categorieën

nl_BEDutch