Drag Race België: Update

Na de aankondiging van World of Wonder dat Drag Race Belgium in de pijplijn zat, heeft RTBF bevestigd dat de productie aan de gang is.

"Deze onderhoudende, kleurrijke en veelzijdige show is een echte remedie tegen somberheid die een sterk en inspirerend statement over kwesties van identiteit en verschillen belicht..." aldus een woordvoerder van RTBF.

RuPaul's Drag Race werd in 2009 gelanceerd in de VS. De reality competitieshow is uitgegroeid tot een cultureel fenomeen, won Emmy Awards en werd aangepast in meer dan tien landen over de hele wereld - waaronder Thailand, Nederland, Frankrijk, Spanje, Italië, het Verenigd Koninkrijk, en een Down Under-versie voor Australië en Nieuw-Zeeland.

Drag Race Belgium wordt geproduceerd door RTBF voor Tipik - een verschijningsdatum is nog niet bevestigd. We wachten ook nog op details over de juryleden en de cast.

Racers, start jullie motoren!

Categorieën

nl_BEDutch