Aftellen tot het Homografia Festival

Het video- en performancefestival Homografia is op zoek naar vrijwilligers die een handje willen helpen tijdens de editie van dit jaar, die plaatsvindt van 29 september tot 1 oktober in Tour à Plomb & Recyclart in Brussel.

Het festivalprogramma van dit jaar omvat filmvertoningen, optredens, een tentoonstelling, een paneldiscussie, een lezing, workshops en een inclusief slotfeest - allemaal met aandacht voor verschillende niet-normatieve voorstellingen die geassocieerd worden met seksuele dissidentie. Het festival wil zijn publiek, kunstenaars en medewerkers een veilige zone bieden tegen discriminatie of onverdraagzaamheid.

De organisatoren zijn op zoek naar vrijwilligers voor onder meer bemiddeling, promotie van het programma, op- en afbouw van installaties, ontvangst van het publiek en bardienst.

Meer informatie over het Homografia Festival

Categorieën

nl_BEDutch