Laten we gek doen. Wanneer is de volgende La Demence?

De volgende editie van La Demence zal op 3 februari zijn.

La Demence vindt plaats in Fuse, in het centrum van Brussel, en is altijd een avond om nooit te vergeten.

Wat maakt La Demence tot een van de hotste avonden in Brussel?

"Het is moeilijk voor mij om te geloven dat mijn feest al meer dan 30 jaar bestaat - en dat we nog steeds elke keer nieuwe gasten aantrekken..." legt Thierry Coppens uit, de man achter La Demence. "Ik ben trots op La Demence - geen enkel ander homofeest heeft het zo lang volgehouden."

"Wat sinds het begin nooit is veranderd - en dat is de sleutel tot ons succes - is het familiegevoel waardoor iedereen zich geaccepteerd voelt..." vervolgt Thierry. "Er is altijd een mix van leeftijden en stijlen geweest - beren, muscle queens, twinks, leren jongens, trans, fetish. Het is ook een zeer internationaal publiek."

"Wat echt veranderd is sinds het begin van de feesten is dat in die tijd niemand zijn hemd uittrok, terwijl het nu bijna een standaard is geworden."

"Wat me op de been houdt, is als mensen me vertellen dat ze de tijd van hun leven hebben en me daarvoor bedanken."

Meer weten over La Demence

Categorieën

nl_BEDutch