"Echoing Through Eternity", een reis in de Fuse nachtclub

Je hebt er naar verlangd om terug te gaan dansen in een nachtclub ? Clubben zal een tijdje niet mogelijk zijn, maar je hebt misschien wel interesse om terug te gaan naar Zekering nachtclub Brussel... overdag! 

De mythische Brusselse nachtclub opent zijn deuren tussen 9 en 18 april om zijn pop-up tentoonstelling voor te stellen. 27 jaar archieven, flyers, posters, video's en nog veel meer om te ontdekken. 

Fuse is goed bekend bij de LGBTQIA+ gemeenschap sinds het de locatie is waar La Demence feesten voor zovele jaren. De club in de wijk Marollen ontving nog elke maand feestbeesten uit heel Europa, speciaal voor de feesten die nu allemaal zijn afgelast vanwege de covid-19 pandemie. 

De nachtclub zal twee weekends na elkaar toegankelijk zijn als een tijdelijk museum. "Echoing Through Eternity" zal focussen op de geschiedenis van de club en de toenemende rol die ze innam in het Brusselse nachtleven. 

Peter Decuypere en Thierry Coppens, oprichters van de belgische technotempel zullen aan de hand van gefilmde interviews de evolutie van het project schetsen. Zelfs een kleine 3 minuten durende sociale afstandelijke full loud clubbing ervaring zou op het menu kunnen staan. 

"Echoing Through Eternity" is je kans om Fuse te verkennen zoals je nog nooit eerder hebt gedaan en duik in een rijke complete reis naar de erfenis van Fuse. 

Aarzel niet om reserveer uw tickets omdat er veiligheidsmaatregelen zijn genomen, mogen er maar 60 mensen per uur naar binnen. 

Categorieën

nl_BEDutch