Paradise City : feest, vriendschap en euforie

Kun je de muziek in de verte horen? De tijd voor feest, vriendschap en euforie is nabij. Tijd om nieuwe herinneringen op te halen en onvergetelijke momenten te delen, op de soundtrack van een gevarieerde line-up van internationale en lokale artiesten. Ontsnap aan de rat race, ontspan je geest, en laat de goede tijden rollen - het is een feest en iedereen is uitgenodigd.

Paradise City 7de editie zal plaatsvinden op 1, 2 & 3 juli 2022 !
De vertrouwde kasteellocatie, de betoverende muziek van 's werelds beste elektronische artiesten, en bovenal, de gemeenschap van gelijkgestemde dansers zijn allemaal terug.

LINE-UP

Adema - Alex Medina - Alfred Anders - Ash Lauryn - Attari - Axel Boman (Live) - Axel Haube - Azo - Bambounou - Ben UFO - Bendrik & Max Telaer - Bibi Seck - Carlita - Catkin (Gurl b2b islas) - Celice - Chez Damier - Christian AB & Quest - Cosmic Breeze Records - Courtesy - D. Tiffany - Dan Shake - Desire - Dixon - Dj Dustin - DJ Holographic - Dj Seinfeld (Live Mirrors) - DJ Tennis - Driss Bennis - Elkka (Live) - Elli - Emjie - ERIS - Fatima Yamaha (Live) - Fatoosan - Fedele (Live) - Felix Claus b2b Jeudy b2b Herder - FIONA - Forbidden Fruit - Francesco Del Garda - Gidge (Live) - Hofmann & Swet - Hunee - Jane Fitz b2b John Talabot - JASSS - Jimi Jules b2b Trikk - John Noseda - K.ZIA - Kamma & Masalo - Kappen - Kerri Chandler - KI/KI - Kim Kenis - Kittin & The Hacker (Hybride set) - KooDoo - Laurine & Cecilio - Lawrence - Leafar Legov (Live) - Leifur James (Live) - Levon Vincent - Lola Haro - Mambele - Map.ache (Live) - Margaret Dygas - Maribou State (DJ set) - Martinou (Live) - Mind Against - Molly - Monkey Maffia - Mountain People - Myd (Live band) - Nadine Adjani - Nico Morano - Nikomba - Octo Octa - Ojerime - or:la - Peach - Portable (Live) - Powder - Reinel Bakole (Live band) - Reptant (Live) - Rey Colino - Rising Sun - Roi Perez - San Soda - Sara Dziri (Live) - Shanti Celeste - Sheridan - Sixsixsixties - Sofia Kourtesis (Live) - Soichi Terada (Live) - Sonja Moonear b2b Edward - Sugar Free - Sundae Sue - Supreems - Sweely - Thang - The Ghostbusters - Tren (Live) - TSHA - Vril (Live) - Weval (Live band) - zouzibabe

Om tickets te bemachtigen voor vrijdag of zondag (zaterdag is uitverkocht) ga je hierheen: https://paradisecity.be

Plaats : Kasteel van Ribaucourt
Kasteelhoekstraat 1
1820 Perk

Categorieën

nl_BEDutch