Ket Mag ging een ritje maken op het xrds festival

60+ artiesten, 4 podia, een grote ruimte, dat is wat deze nieuwe XRDS-editie biedt. Ket Magazine was erbij om dit pareltje uit het Brusselse muziekfestivalaanbod te ontdekken. Dit boetiekfestival genesteld onder de autosnelwegbrug in Anderlecht biedt een echte underground kant. Deze unieke plek is zowel een openbaar park, een plaats van expressie van de street art cultuur als een natuurlijke schuilplaats om je te beschermen tegen de zon of de regen.

Op het tweedaagse programma staan zowel jonge talenten als gevestigde artiesten, lokale en internationale dj's. XRDS echoot het verleden van de jaren '90 raves, maar met zorgvuldig ontworpen podia die opereren binnen het brutalisme juxtapositie van architectuur en natuur.

Dit festival, gecreëerd door het team van de oudste technoclub van België, de Fuse, toont aan dat deze zich opnieuw weet uit te vinden en nog steeds en altijd in de voorhoede van de Belgische en internationale techno blijft.

XRDS heeft vier podia "The Bridge, Parachute, The Outskirts en Viaduct" elk met zijn eigen genre en club vibe met artiesten als Bradley Zero, Courtesy, DJ Stingray 313, KETTAMA, Paramida, Saoirse, VTSS en meer .

Categorieën

nl_BEDutch