Deze vrijdag : Studio Venus - Brussel heeft eindelijk een all inclusive queer party.

Studio Venus is een nieuw feest waar vrijheid van expressie en muziek elkaar zullen ontmoeten op een iconische glitterdansvloer. In hun eigen woorden - Studio Venus is een feest dankzij de ongelooflijke diversiteit van huidskleuren, alle mooie lichaamsvormen, geslachten en seksuele voorkeuren - want Love is ALL Studio Venus zal alle LGBTQI+ mensen en hun bondgenoten verenigen die zorgeloos willen dansen op de sound van groeiende DJ's in de Belgische muziekscene. Voor de eerste editie heeft Studio Venus Hanna Ojanen, Latence en Disconsole uitgenodigd, allen bekende residents en gasten van Kiosk Radio, een instituut in de Brusselse elektronische muziekscene. Studio Venus heeft zich voorgenomen om altijd een inclusieve line-up af te leveren met vrouwelijke en LGBTQI+ DJ's. Voor de eerste editie nemen ze Mirano over om ons mee te nemen naar de kerk van de liefde.

Studio Venus vindt plaats in Mirano op 11 november.

Er zijn meer ballen in Brussel dan alleen de atomiumballen, dus kom dansen onder onze discoballen op het geluid van onze DJ's die je achteloos alle labels laten wegdansen.

Dresscode - laat je hart van binnenuit stralen

Opstelling:
Hanna Ojanen
Latence
Disconsole

Bestel tickets hier.

Categorieën

nl_BEDutch