Brussel zet zich schrap voor de technogolf van XRDS Festival

Brussel maakt zich op voor een opwindend weekend met het XRDS Festival in aantocht, dat een meeslepende ervaring belooft met meer dan 40 artiesten die optreden op 3 verschillende podia. Dit evenement, dat plaatsvindt op 19 en 20 augustus, geeft een nieuwe draai aan het concept van een boutique festival in het hart van de Europese hoofdstad. De line-up van het festival bestaat uit een mix van opkomende talenten en gevestigde artiesten, zowel lokaal als internationaal, samen met een line-up van dj's. Het unieke festivalterrein ligt onder de iconische Anderlechtbruggen aan de rand van Brussel.

Wars van de traditionele clubnormen beginnen de organisatoren van Fuse aan een nieuwe reis en wagen zich met XRDS aan festivals.

Een bewijs van de levendigheid van Brussel

Te midden van het dynamische culturele en artistieke tapijt van Brussel staat XRDS als een bewijs van de levendigheid van de stad. XRDS ligt onder de hoge snelwegen, waar de aanwezigen grooven op de dansvloer. XRDS, toepasselijk uitgesproken als "kruispunt", is een eerbetoon aan de strategische locatie.

Te midden van het uitdijende stedelijke landschap laat de natuur zich brutaal gelden. Onder de viaducten lonkt een weelderige oase, een zeldzaam toevluchtsoord te midden van de stedelijke wildgroei. XRDS bevindt zich op het kruispunt van deze contrasterende elementen en vangt het kruispunt waar onverzettelijk beton samenkomt met de zachte omarming van de natuur.

Techno, House, Experimenteel

XRDS onthult drie podia op de uitgestrekte locatie, die elk de bezoekers in een eigen ambiance hullen. De muzikale reis van het festival doorkruist het eclectische muziekpanorama van Brussel en omvat genres van techno en house tot experimenteel, voor uiteenlopende muzikale smaken.

Toch is XRDS meer dan een gewoon festival; het is een jubelende herdenking van het Brusselse culturele erfgoed en een levendig bewijs van de Brusselse elektronische muziekscène. Het festival weerspiegelt de veerkracht en het aanpassingsvermogen van de stad en biedt een inclusief platform voor individuen uit alle lagen van de bevolking om zich te verenigen en te genieten van het allerbeste dat Brussel te bieden heeft.

Naast het festival organiseert Fuse elke festivaldag een afterparty van 23.00 tot 07.00 uur. (Tickets voor de afterparty moeten apart worden gekocht via de Fuse/XRDS ticketshop).

Tickets - Website XRDS

Categorieën

nl_BEDutch