Queer Future Club en Woodpecker Park vieren Tweelingen Seizoen

Verlang je naar wat buiten-queer evenementen ? Queer Future Club en Woodpecker Park gaan jullie deze vrijdag 11 juni verrassen met een mysterieus evenement over het Tweelingen Seizoen 2021. Wat kunt u verwachten? Zeker, muziek, drank en mensen en voor de rest zie je wel. Laten we er eens over nadenken door het ontdekken van de teaser van het evenement :

🌑 De tweede eclips van het Tweelingen seizoen vindt plaats en moedigt astrologie liefhebbers aan om genade in hun relaties te gebruiken en met een liefdevolle instelling verder te gaan. 🌑

♊️ Tijdens deze retrograde cyclus, zal Mercurius worden backspinning door zijn huis teken van Tweelingen - en omdat het ook momenteel Tweelingen seizoen 2021, kunnen de retrograde effecten worden versterkt. ♊️♌️

Muziek van Louis Vogue / Nadine Adjani / Dj Lovepills / Azo

🔮Tarots door Coco Chamel 🔮

In het Koninklijk Park van Brussel op vrijdag 11 juni.

Categorieën

nl_BEDutch