Elk land is meer dan de kleuren in zijn vlag.

Onder het motto "Elk land is meer dan de kleuren in zijn vlag" maakt visit.brussels een mooi statement op de dag van de kwartfinales van het Europees kampioenschap voetbal. Alle voetbalvlaggen van de achtste finalisten zijn opnieuw ontworpen als reactie op het verbod van de UEFA op regenboogkleuren in de Allianz Arena en het verbod op regenboogvlaggen tijdens de wedstrijd van Nederland tegen Tsjechië. De nationale regenboogvlaggen zijn vanaf vandaag te zien op een I-Conic billboard op De Brouckère in Brussel, een van de meest zichtbare plekken in Brussel. visit.brussels paste eerder deze week al de profielfoto van zijn Facebook- en Instagram-kanalen aan om zijn steun te betuigen aan de LGBTQ+-gemeenschap en wil met deze actie laten zien dat onze hoofdstad ook de hoofdstad is als het gaat om het respecteren van ieders seksualiteit.

Uw eigen vlag

Als u uw eigen vlag wilt, kunt u die downloaden van de showyourcolours.eu website. In Brussel zijn bijna alle nationaliteiten vertegenwoordigd en elke supporter uit om het even welk Europees land kan meer dan de kleuren van zijn eigen vlag ondersteunen.

Categorieën

nl_BEDutch