Leith Ross bij Les Nuits Bota 2022

De niet-binaire artiest Leith Ross zal optreden in Les Nuits Bota 2022 op 5 mei samen met Andy Shauf en Helena Deland.

Leith Ross is een songwriter, zanger en artiest die geboren en getogen is in een klein stadje buiten Ottawa, Ontario, Canada. Ze is een gevoelig en overmatig artistiek persoon sinds haar geboorte en toen ze begon met het schrijven van liedjes rond de leeftijd van 12 werd het al snel Leith's favoriete manier om gevoelig en overmatig artistiek te zijn. En dat is het nog steeds. Sindsdien hebben ze twee projecten opgenomen en uitgebracht, en er is een nieuw project op komst. Geïnspireerd door Lucinda Williams, Dolly Parton, Disney filmsoundtracks, High School Musical, en hun vaders verschrikkelijke parodieën van al het bovenstaande, proberen ze met hun liedjes thema's te verkennen van onderbuik- en cheesy liefde, gekkigheid en extreem existentialisme. Hun favoriete nummers. Leith's nieuwste single, "We'll Never Have Sex," is doordrenkt met dat 'favoriete materiaal' en klaar om beluisterd te worden waar je het ook maar kunt vinden.

KET Magazine biedt u een ticket aan voor dit evenement op instagram ! Chet het uit

Categorieën

nl_BEDutch