Het laatste gedrukte nummer van Ket Magazine is nu beschikbaar!

Nummer #5 van de gedrukte versie van Ket Magazine is nu beschikbaar.

We verspreiden het tijdschrift in heel Europa en u kunt het ook vinden in een aantal winkels en gelegenheden in Brussel.

Voor en midden op onze cover staat Lassyri - een content creator die oorspronkelijk uit Congo komt en nu in Brussel woont.

U vindt ons interview met Lassyri op pagina 26 van het tijdschrift.

In ons magazine laten we de mensen zien die van Brussel een interessante en opwindende plek maken. Het is natuurlijk geen definitieve lijst, maar een momentopname van enkele van de creatieve krachten die de vibe van deze stad helpen vormgeven.

Pak een exemplaar van Issue #5 van Ket Magazine en laat ons weten wat je ervan vindt. Als u in de volgende editie wilt staan, neem dan contact op! Iedereen heeft een verhaal te vertellen en wij zijn er om u te helpen uw verhaal met de wereld te delen.

Categorieën

nl_BEDutch