Waar vindt u het nieuwste KET Magazine.

Nummer #5 van de gedrukte versie van Ket Magazine is nu beschikbaar. Als je nog geen exemplaar van het magazine hebt, ga het dan halen in de lijst van onze favoriete safe spaces in Brussel.

Dit is de lijst van plaatsen waar u de tijdschriften kunt vinden: Rainbow House, Oasis Sauna, Boris Boy, Man 2 Man, Le Baroque, Dolores, Argos Shop, L'Homo Erectus, Macho Sauna, Belgica, La Réserve, Stamm-Bar, Station BXL, C'est ma Tournée, Amalgame Bar, Chez Maman, BXL Hair, Castro Bar, 2Be Shop, Jungle Bar, Cabaret Mademoiselle, Les Hommes Barber Shop, The Gentleman Bar, Cafe Charbon en Le Fontainas.

Pak een exemplaar van Issue #5 van Ket Magazine en laat ons weten wat je ervan vindt. Als u in de volgende editie wilt staan, neem dan contact op! Iedereen heeft een verhaal te vertellen en wij zijn er om u te helpen uw verhaal met de wereld te delen.

Categorieën

nl_BEDutch