Queer Mais Trash is terug

Queer Mais Trash, het non-binaire festival dat een paar dagen voor Pride plaatsvindt, keert terug voor drie avonden vertoningen, concerten en feestjes! Queer Mais Trash is de LGBTQIA+ versie van het Brusselse festival Courts Mais Trash. Voor de editie van 2023 hebben ze een iets lichtere versie voorbereid in hoeveelheid, maar van hoog niveau in kwaliteit.

Op 10 en 11 mei openen de beste LGBTQIA+ films van het laatste Courts Mais Trash festival, gevolgd door een 100% unreleased sessie en de zeer, zeer expliciete "Queer Mais Super Sex" sessie.

Op vrijdag 12 mei wordt in Café Central de prijzenlijst onthuld, waarvan het publiek de enige jury is, en wordt afgesloten met een concert van David & Mat, gevolgd door DJ's Arthur Scott en Karo V. Deze "After Queer Mais Trash" is gratis!


Queer Mais Trash is, net als Courts Mais Trash, HET festival dat onafhankelijke films die elders niet altijd hun plaats vinden, laat bestaan en circuleren. Deze films, gegroepeerd onder de term "Trash", zijn niet noodzakelijk provocerend of schokkend. Ze zijn ook en vooral alternatief, politiek of offbeat.

Het doel is ook om de LGBTQIA+ cultuur open te stellen en toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen. Het festival is interactief omdat de jury uitsluitend bestaat uit het publiek, dat wordt uitgenodigd om te stemmen. De nabijheid tussen de regisseurs en de toeschouwers van het festival is uniek en heeft een aanzienlijke sociale impact op het publiek, dat acteur wordt in deze ondergrondse revolutie! De winnende regisseurs delen 500€.

In de praktijk :

Van 10 tot 12 mei 2023 in het Aventure bioscoop, Rue des Fripiers, 15 in Brussel.

Kaarten zijn verkrijgbaar op de website van de bioscoop en ter plaatse.

Categorieën

nl_BEDutch