Het nieuwste project van filmmaker Cédric Andries neemt ons mee naar Peckham

Het nieuwste project van de Belgische filmproducent Cédric Andries is de serie Peckham Mix.

Peckham Mix is een luchtige komedie die Josh (George Turner) volgt, die worstelt om een nieuwe richting in zijn leven te vinden nadat hij door zijn vriendje is gedumpt.

Josh betrekt een nieuwe flat in Weston Street in Peckham, met kleurrijke nieuwe huisgenoten, Rex (Kane Surry) en Connor (Janak Nirmal), die elke nacht op mysterieuze wijze het huis verlaten. Josh' nieuwsgierigheid naar de onverklaarbare uitstapjes van zijn kamergenoten om 1 uur 's nachts leidt tot mogelijk dodelijke gevolgen.

Ik sprak met Cédric voor een kijkje achter de schermen van de productie.

Waarom was Peckham Mix een verhaal dat u naar het scherm wilde brengen?

Ik deed ervaring op als producer met thriller- en horrorprojecten en wilde al een tijdje iets anders doen. Peckham Mix raakt thema's als een nieuw begin, verlies, verandering en gevolgen, waar iedereen wel eens mee te maken krijgt.

Ik werd tot Peckham Mix aangetrokken omwille van de relateerbaarheid en het potentieel. Dit verhaal opent zoveel deuren die smeken om verkend te worden.

Herkent u iets van uw eigen ervaringen met verhuizen naar Londen in de personages en drama's van Peckham Mix?

Absoluut. Ik verhuisde naar Londen voor de liefde en - net als Josh - werd mijn hart gebroken. Ironisch genoeg verschijn ik kort in Peckham Mix als Josh' ex-vriend Terrence.

Ik had op dat moment geen stabiele carrière en wist niet zeker of in Londen blijven voor mij een haalbare optie was. Ik verhuisde naar een gedeeld huis en ontmoette enkele geweldige mensen die mijn leven veranderden. Ik ben er vrij zeker van dat dat de reden is dat ik nog steeds in Londen ben.

U heeft onlangs de cast en crew screening van de serie gehouden - hoe voelde dat om het eindproduct te delen met de mensen die aan de productie hebben gewerkt?

De vertoning was intiem en iedereen was superenthousiast over het resultaat.

Ik was trots dat we aan ieders verwachtingen hadden voldaan en was opgelucht dat de screening net zo leuk en grappig was als de eigenlijke shoot!

Je Instagram lijkt nogal reislustig - kom je vaak terug in België?

Werken in de filmindustrie kan zwaar zijn, dus mijn partner en ik reizen graag als ik de kans krijg tussen twee projecten door.

Een bezoek aan mijn familie in België is altijd een prioriteit en ik probeer minstens 4-5 keer per jaar terug te gaan.

Ons volgende grote avontuur wordt Australië met Kerstmis, waar ik de familie van mijn partner voor het eerst zal ontmoeten. Ik kan niet wachten! Dat is @cedricandries en @kaneyhardy als je onze avonturen wilt volgen!

Wat hoop je dat mensen voelen als ze naar Peckham Mix kijken?

Het belangrijkste gevoel dat ik hoop over te brengen is dat zelfs wanneer de dingen moeilijk lijken, er altijd een nieuw begin, avontuur of start om de hoek ligt. Verlies nooit de hoop!

Peckham Mix gaat op 15 juni 2023 in première op Dekkoo. Voor meer informatie, bezoek Dekkoo.com.

Categorieën

nl_BEDutch