Wanneer is de volgende editie van La Demence in Brussel?

Tijdens de zomermaanden zijn de La Demence Het team vertrekt op een Middellandse Zee cruise vol zeelui, maar ze komen terug aan dek in Brussel voor het volgende feest - de datum die u in uw agenda moet zetten is vrijdag 29 september.

Dan, in oktober, gaat alles in een hogere versnelling met grote plannen voor het Halloween weekend.

Als u van plan bent groots uit te pakken met Halloween, zult u uw uithoudingsvermogen nodig hebben - 27-31 oktober zijn de data - dat zijn vier nachten feesten.

Tot ziens op de dansvloer!

Wat maakt La Demence tot een van de hotste avonden in Brussel?

"Het is moeilijk voor mij om te geloven dat mijn feest al meer dan 30 jaar bestaat - en dat we nog steeds elke keer nieuwe gasten aantrekken..." legt Thierry Coppens uit, de man achter La Demence. "Ik ben trots op La Demence - geen enkel ander homofeest heeft het zo lang volgehouden."

"Wat sinds het begin nooit is veranderd - en dat is de sleutel tot ons succes - is het familiegevoel waardoor iedereen zich geaccepteerd voelt..." vervolgt Thierry. "Er is altijd een mix van leeftijden en stijlen geweest - beren, muscle queens, twinks, leren jongens, trans, fetish. Het is ook een zeer internationaal publiek."

"Wat echt veranderd is sinds het begin van de feesten is dat in die tijd niemand zijn hemd uittrok, terwijl het nu bijna een standaard is geworden."

"Wat me op de been houdt, is als mensen me vertellen dat ze de tijd van hun leven hebben en me daarvoor bedanken."

Meer weten over La Demence

Categorieën

nl_BEDutch