De Vent des Cygnes: Een betoverende wandeling in het Design Museum Brussel

Design Museum Brussels viert queer artistieke expressie met het evenement "Tales at the Museum" als onderdeel van Brussels Queer Graphics. In dit betoverende kader is het museum verheugd om verhalenvertelster Aline La Sardine te ontvangen, die het publiek meeneemt op een boeiende verhalende reis met haar verhaal, "Le Vent des Cygnes." Dit verhaal verweeft persoonlijke verhalen, experimentele muziek en queer-lesbische herinneringen tot een unieke en meeslepende ervaring.

Een reis door de verbeelding

"Le Vent des Cygnes" is een verwijzing naar een constellatie van ontmoetingen met vrouwen, zowel hedendaagse als mythische. Deze vertelling nodigt ons uit voor een reis naar de Andere Wereld, waar we hybride wezens ontmoeten die bekend staan als zwaanvrouwen. Geïnspireerd door oude mythen en traditionele verhalen voert deze verhalenwandeling ons door bubbels van verhalen, mythologieën en verhalen over vrouwen en lesbiennes die door de eeuwen heen weerklinken.

Een allesomvattende ervaring

Design Museum Brussel biedt drie momenten voor dit bezoek: Woensdag 21 juni om 15u00, zaterdag 24 juni om 11u30 en vrijdag 29 juni om 19u00.

Deze momenten zijn toegankelijk voor iedereen, vanaf 11 jaar. Of je nu een liefhebber bent van verhalen, een kunstliefhebber of gewoon nieuwsgierig naar het verkennen van het queer-lesbische geheugen, deze ervaring belooft een boeiende duik in een uniek universum.

Aline La Sardine, een getalenteerd verteller, fungeert als gids en verteller tijdens deze droomachtige reis. Haar verhaal verweeft vakkundig elementen uit haar eigen leven met de queer-lesbische context, terwijl ze experimentele geluiden verkent. Ze voert luisteraars mee voorbij de grenzen van de werkelijkheid, waar verhalen veranderen in krachtige metaforen.

Een kans om de wereld van queer art en storytelling te verkennen

Design Museum Brussels en Brussels Queer Graphics presenteren een uitzonderlijke kans om de wereld van queer art en storytelling te verkennen. "Le Vent des Cygnes", verteld door Aline La Sardine, biedt een meeslepende ervaring waar verbeelding en collectief geheugen elkaar ontmoeten. Mis deze boeiende wandeling niet en laat je betoveren door de verhalen van vrouwen en lesbiennes die de tijd overstijgen.

Info en reservering (verplicht): info@designmuseum.brussels / 02 669 49 21 / Design Museum Brussel

Afbeelding : Design Museum Brussel

Categorieën

nl_BEDutch