Spirito's 'Gasolina' pioniert met inclusieve latinavonden

In het hart van Brussel, waar het ritme van de nacht pulseert met een eigen leven, is een feest met Latijns thema bekend als "Gasolina" baanbrekend. Gasolina" is meer dan alleen een feest en zorgt voor een revolutie in de Latin-dansscène met een ethos van inclusiviteit dat opvalt in een sfeer die vaak wordt gekenmerkt door machismo. Met de toewijding om LGBT-vriendelijk te zijn en een omgeving van respect te bevorderen, is "Gasolina" niet alleen een plek om te dansen, maar een toevluchtsoord waar diversiteit gedijt en respect de boventoon voert.

In Spirito, een locatie die de nachtelijke magie van Brussel belichaamt, is "Gasolina" het eerste Latino-feest geworden dat echt iedereen omarmt. Mauricio Coulon, de visionaire medeorganisator, verwoordt het treffend: "We willen het beste van de latino-feesten samenvatten en tegelijkertijd de kenmerken laten zien die het Brusselse nachtleven definiëren: diversiteit die een unieke sfeer van tolerantie en samen delen creëert."

Dit gevoel van eenheid was voelbaar tijdens het debuut van het feest in januari, waar bijna 900 bezoekers werden betoverd door optredens die Latijns-Amerikaanse vurigheid vermengden met de sensationele flair van Ibiza.

Het volgende hoofdstuk van deze sensationele reeks vindt plaats op vrijdag 22 maart 2024 en belooft een nog dynamischere showcase te worden. In deze editie richt "Gasolina" de schijnwerpers op wonderbaarlijk vrouwelijk talent, met als headliner de sensationele zussen Jade & Naïa, die de harten hebben veroverd sinds hun reis door The Voice België en nu de wereld betoveren met hun nieuwste Spaanstalige project.

Vanee, een Venezolaanse DJ die furore maakt met haar levendige sets rechtstreeks uit Ibiza, voegt een internationale flair toe aan de line-up. Haar muziek overbrugt continenten en haar aanwezigheid op "Gasolina" onderstreept de status van Brussel als smeltkroes van mondiaal talent.

Ondertussen keren de dj's Samo en Mr Smith terug met hun zinderende klanken die hen tot steunpilaren van de Belgisch-Latijnse muziekscène hebben gemaakt, klaar om de nacht in te luiden met ritmes die garanderen dat niemand zal blijven zitten.

Dus markeer je agenda voor een onvergetelijke avond bij Spirito op 22 maart 2024. Doe met ons mee en laat je meeslepen in de "Gasolina" ervaring!

https://instagram.com/gasolina.brussels/

tickets

Categorieën

nl_BEDutch