"Voorbij de velden: Een nieuwe kijk op Amerikaanse landelijkheid bij EDJI Gallery

DJI Gallery in Elsene opent haar deuren voor "Beyond The Fields", een meeslepende tentoonstelling die een frisse kijk biedt op landelijk Amerika door de ogen van twee queer kunstenaars, Robert Martin en Holden Willard.

Deze tentoonstelling, die van 27 maart tot 3 mei 2024 in Brussel te zien is, nodigt je uit om een wereld binnen te stappen waar de eenvoud van het platteland en de complexiteit van de queer identiteit elkaar ontmoeten.

Martin en Willard, afkomstig uit het pastorale hart van Wisconsin en Maine, combineren hun unieke artistieke benadering om het vaak ongeziene leven van homo's op het Amerikaanse platteland te laten zien. Martin's werk harmonieert de ongetemde schoonheid van de natuur met het queer bestaan, terwijl Willard de kracht en warmte van menselijke relaties in deze hechte gemeenschappen op het doek brengt.

"Beyond The Fields" is een oprechte verkenning van zelfontdekking tegen de achtergrond van de uitgestrekte landschappen van Amerika. De tentoonstelling belooft een introspectieve reis naar de verstrengelde verhalen van persoonlijke groei en ecologische wortels.

"Beyond The Fields is een statement, een gesprek en een horizonverruimende ervaring die Brussel met trots organiseert. Mis deze intieme kijk op de verschillende paden om jezelf te vinden te midden van de rust van het Amerikaanse platteland niet.

Adres: Rue du Page 15, 1050 Elsene

www.edjigallery.com

Categorieën

nl_BEDutch