Mister Beer België 2024: Oproep voor kandidaten

De Belgische Bear gemeenschap is op zoek naar kandidaten voor de Mister Bear Belgium 2024 verkiezing, met de nadruk op body positivity binnen de LGBTQIA+ gemeenschap. Dit evenement, gepland voor 5 oktober 2024, is een hoogtepunt van de Brussels Bear Pride week, die loopt van 1 tot 6 oktober.

We zijn op zoek naar individuen die de waarden van respect, tolerantie en inclusiviteit belichamen, klaar om de Bear gemeenschap te vertegenwoordigen en body positivity te promoten. De verkozen Mister Bear Belgium zal betrokken zijn bij verschillende evenementen en sociale media, en pleiten voor een positief beeld van de gemeenschap.

Geïnteresseerde kandidaten kunnen solliciteren door een e-mail te sturen naar info@belgiumbearpride.be. Ga voor meer informatie naar www.belgiumbearpride.be. Vier samen met ons de diversiteit en kracht van de LGBTQIA+ gemeenschap tijdens Brussels Bear Pride 2024.

Categorieën

nl_BEDutch