Even voorstellen: Grand Bazar: Een nieuw feestconcept in Brussel


Een nieuw partyconcept is in opkomst en belooft een verfrissende benadering van het nachtleven in Brussel. Grand Bazar wil de clubscene herdefiniëren met zijn focus op goede muziek en inclusiviteit, waarbij iedereen welkom is, ongeacht zijn achtergrond.

"We willen dat Grand Bazar meer is dan zomaar een feest," legt het team achter het concept uit. "Het gaat om het vieren van diversiteit en het creëren van een ruimte waar mensen echt zichzelf kunnen zijn."

Centraal in de filosofie van Grand Bazar staat de overtuiging dat muziek belangrijk is. Het evenement belooft een scala aan genres te laten horen, van melodieuze clubbeats tot underground sounds, samengesteld om de dansvloer van begin tot eind levendig te houden. Of je nu een doorgewinterde clubber bent of nieuw in de scene, er is voor iedereen iets om van te genieten.

"We zijn gepassioneerd over het ondersteunen van zowel gevestigde artiesten als opkomend talent," zegt het team. "Grand Bazar wordt een platform voor DJ's om hun creativiteit te uiten en hun liefde voor muziek te delen met het publiek."

Maar wat Grand Bazar onderscheidt is de nadruk op gemeenschap. Geïnspireerd door de woorden van een vriend - "Plaats is wat je ervan maakt" - zijn de organisatoren toegewijd aan het bevorderen van een gevoel van saamhorigheid onder de aanwezigen. Het evenement is bedoeld als een veilige ruimte waar mensen met elkaar in contact kunnen komen, tot rust kunnen komen en zich kunnen onderdompelen in het ritme van uitzonderlijke clubmuziek.

Bezetting: JUAN DEL CHAMBO, LALE HEPBORN, CELLO, YOJHAN

De eerste editie van Grand Bazar vindt plaats op 26 april 2024 in Café Barrio, gelegen aan de Place de la Chapelle, 6, 1000 Brussel.

Tickets: https://www.ticketux.be/r/grandbazargoesberlin

Categorieën

nl_BEDutch