Knuffels in de mooiste hotelkamers van Brussel!

De eerste campagne "knuffelcontact", die half februari door de Brussels Hotels Association werd gelanceerd, is goed onthaald door het publiek.

Door de pandemie werden we allemaal gedwongen in België te blijven en moesten we eventuele vakantieplannen herzien. Veel burgers gaven gehoor aan de oproep van de hotelsector, die ter gelegenheid van Valentijnsdag een actie lanceerde.

De hoteleigenaars hebben daarom besloten de actie uit te breiden tot alle weekends van maart (van vrijdag tot zondag) en iedereen de kans te geven te ontsnappen aan de dagelijkse sleur door de nacht door te brengen in de mooiste hotelkamers tegen een vriendenprijsje. Een ongewone situatie vraagt om een buitengewone actie! De hotelsector mobiliseert zich en biedt bij terugkeer een verblijf zonder quarantaine aan.

Voor veel Belgen en Brusselaars is het ook een gelegenheid om hun hoofdstad op een andere manier te (her)ontdekken.

Dit initiatief van de Brussels Hotels Association wordt gesteund door het Brussels Gewest en de Stad Brussel.

www.contactrapproche.brussels

www.knuffelcontact.brussels

Categorieën

nl_BEDutch