José Castellar

Juriji door José Castellar

Spaans-Belgische schoonheid, je wou dat je haar buit had

Juriji Der Klee is een geschenk dat blijft geven. Ze siert de covers van het laatste gedrukte nummer van KET en heeft het geschopt tot de top 5 van Drag Race Spain Seizoen 2. Om te bewijzen dat ze de wereld stormenderhand verovert, heeft Juriji een videoclip uitgebracht bij haar nieuwste track - XIXI. "Prachtig en half bitchy, Comeme el chichi" Juriji zingt over de melodie van gedeconstrueerde en sterk geproduceerde dancetrack met beats die precies op tijd komen om zomertrotsfeesten op te pompen.


In de videoclip is geliefde fanfavoriet Choriza May van Rupaul's Drag Race UK seizoen 3 te gast. De video bevat ook - jaw dropping looks, watertanden sensuele gazpacho maken, geest (en ruggengraat) buigende choreografie en een Spaanse interpretatie van een van de meest beroemde filmscènes aller tijden uit de film Carrie.

Klaar om verbaasd te zijn? Kijk zelf maar.

Categorieën

nl_BEDutch