Furie Vol. 4: Maak je klaar om het weekend te ontsteken met de Fire Edition!

Ben je klaar voor een explosieve nacht vol intens clubben en mind-blowing optredens? Furie Vol. 4 presenteert zijn Fire Edition: dit evenement, dat plaatsvindt in de Brusselse C12, dompelt je onder in een wereld waar hypnotiserende trance en wakkere rave elkaar ontmoeten. Het podium wordt in vuur en vlam gezet door iconische figuren uit de Brusselse dragscene, en een heel speciale gast, de sexy Seiko Phoenix, zal de nacht in vuur en vlam zetten!

Een vurige kracht

Seiko Phoenix, onze speciale gast voor de Fire-editie, staat bekend om haar verzengende optredens die het publiek ademloos achterlaten. Met haar innemende aanwezigheid en betoverende energie is ze klaar om het podium en de nacht in vuur en vlam te zetten. Bereid je voor op een explosief optreden dat je naar meer zal laten verlangen.

Vergeet niet je tickets online te bestellen om deel uit te maken van deze zinderende ervaring. Bezoek onze officiële website en reserveer je plaats voor Furie Vol. 4 - Fire Edition. Mis je kans niet om getuige te zijn van een intense nacht vol non-stop muziek, performance en dans.

Uitvoerenden

@peach_rch
@athena.sorgelikis
@susanfromgrindr
@margriet_superbitch
@_alvilda
@ednasorgelsen

GAST
@seiko_feniks

DJS
23.00 - 02.00 UUR: @meng.de.bo
2 AM - 4 AM: @yoj.han.cm
4 AM - 6 AM: @veramor.o

Tickets : C12 VOORVERKOOP KAARTEN

Categorieën

nl_BEDutch