Een nacht van kunst en feest: Brusselse Queer Graphics in het Design Museum

Bereid je voor om ondergedompeld te worden in een wereld waar kunst en feest elkaar ontmoeten op 14 december in het Design Museum Brussel. De tentoonstelling "Brussels Queer Graphics" organiseert een buitengewone avond die visuele kunst combineert met dynamische performances en muziek.

De avond begint om 19u en biedt een unieke kans om het museumteam en de co-curatoren van de tentoonstelling "Brussels Queer Graphics" te ontmoeten. Dit is je kans om dieper in te gaan op de thema's en inspiraties achter deze boeiende tentoonstelling.

Om 20.00 uur verschuift de spotlight naar de verbluffende optredens van de artiesten van Cabaret Mademoiselle. Verwacht een spectaculaire dragshow die zowel vermakelijk als tot nadenken stemmend belooft te zijn en de geest van queer artistry perfect belichaamt.

Van 21.00 tot 23.00 uur bouwt de energie zich verder op met de betoverende dj-set van GEM&I. Hun muziek laat je dansen, feestvieren en volledig opgaan in de levendige sfeer van de avond.

Maak je je zorgen dat je honger of dorst krijgt tijdens het evenement? Geen nood! Er is een bar en foodtruck op het terrein, zodat je een even comfortabele als spannende ervaring beleeft. Houd er rekening mee dat de toegang tot de avond gratis is, maar dat je bij de bar en de foodtruck alleen met een kaart kunt kopen.

Deze unieke avond is meer dan een evenement; het is een viering van kunst, diversiteit en creativiteit. Het is een uitnodiging om het rijke tapijt van queer graphics te verkennen en in contact te komen met anderen die een passie voor kunst en cultuur delen.

Praktische informatie:

  • Datum en tijd: 14 december 2023, van 19.00 tot 23.00 uur
  • Locatie: Design Museum Brussel
  • Prijs: Gratis toegang (Bar en foodtruck beschikbaar voor aankopen met kaart)

Mis deze kans niet om het kruispunt van kunst, performance en gemeenschap te ervaren in de Design Museum Brussel. Noteer alvast je agenda voor een avond die even verhelderend als gezellig belooft te worden!

Categorieën

nl_BEDutch